Náš oblíbený moderátor se stal tváří dvou největších automobilových značek. Uhodnete, o kom je řeč?

Novou tváří značek AAA AUTO a Mototechna v České republice a na Slovensku se stal populární herec a moderátor Maroš Kramár. Díky tomuto spojení bude Maroš jezdit v novém voze Škoda Kodiaq.

i Zdroj fotografie: AAA Auto
                   

Společnost AURES Holdings, která na Slovensku a v České republice provozuje síť dvou největších automobilových značek na prodej vozů AAA AUTO a Mototechna, letos oslavila dvacáté narozeniny na slovenském trhu. A při této příležitosti obnovila spolupráci se známým hercem a moderátorem Marošem Kramárem, kterého bude vozit luxusní Škoda Kodiaq.

Tajemství loga Škoda odhaleno: Konečně prozradili, co znamená a symbolizuje. Češi jen valí oči

iZdroj fotografie: Škoda

„Ze spolupráce mám velkou radost. S vozem budu jezdit do různých koutů Slovenska a České republiky, kde budu hrát nebo natáčet,“ komentoval spolupráci Maroš Kramár. Herec Maroš Kramár je kromě bohaté filmografie slovenské produkce známý také z českých filmů a seriálů, jako jsou například pohádka za Humny je drak nebo Expozitura.

Postaví se vedle Patrika Kincla a Richarda Genzera

Značky AAA AUTO a Mototechna takto navazují na svůj komunikační koncept, který doposud rozvíjely především na sociálních sítích prostřednictvím influencerů. Maroš se tak přidal k baviči Richardovi Genzerovi, promotérovi a majiteli Oktagon MMA Ondřejovi Novotnému, MMA zápasníkům Patrikovi Kinclovi a Samuelovi Pirátovi Krištofiči, slovenskému komikovi Richardovi Szalaiovi ze skupiny Naked Bananas, polské modelce a Miss Natalii Thomczyk nebo fotbalistovi Legia Warszava Tomáši Pekhartovi.

Test ojetiny z AAA Auto odhalil překvapivý technický stav. Je jasné, proč je cena doslova směšná?

iZdroj fotografie: AAA Auto

„Naše společnost si již dlouhodobě zakládá na spolupráci se známými osobnostmi. Maroš Kramár propůjčí našim značkám nejen tvář, ale hlavně svůj jedinečný hlas, budete ho tak moci slyšet v rozhlasové reklamě i televizním spotu,“ řekla Karolína Topolová, společná generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti AURES Holdings, jež působí v pěti zemích, kde má na šedesát poboček a zastoupení značek AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont, Driverama a Resulmatic.

Vzpomenete si, ze kterých filmů či seriálů znáte herce Maroše Kramára?

Zdroj: AAA Auto
Diskuze Vstoupit do diskuze
53 lidí právě čte
Autor článku

Jiří Louthan

Zkušený automobilový novinář, který seděl za volantem více než 500 různých aut, přináší svůj bohatý repertoár zkušeností do nového pořadu AutoŽivě. Můžete ho sledovat na české službě Stream i YouTube.

Zobrazit další články