Rolls-Royce vydal limitovanou edici křesla, neuhodnete kolik stojí…

                   

Stav bez tíže zažijete jedině s křeslem Rolls-Royce Elysium-R

Křeslo z limitované edice automobilky, vyrábějící luxusní vozy, nese název Elysium-R. Podle výrobce toto křeslo umí simulovat stav bez tíže. Můžete si jej prohlídnout ve showroomu značky Rolls-Royce. Už teď je jasné, že cena tohoto křesla bude nadpozemská stejně jako zážitek, který budete prožívat, kdykoli se do křesla usadíte.

Rolls-Royce umí své zákazníky hýčkat

Poslední dobou o sobě dává automobilka pořádně vědět! Zákazníci si mohou pořídit novou, již osmou generaci vlajkové lodi Phantom, konečně přichází na trh dlouho očekávané SUV Cullinan. Ti nerozhodní si mohou dopřát obojí a na vrch si přikoupit křeslo, které se postará o naprosté pohodlí.

Křeslo je vyrobeno společností DavidHugh. Na první pohled vypadá křeslo jako obyčejná lenoška, ovšem jen do doby, než do něj usednete. Podle výrobce skutečně simuluje stav bez tíže. Je vyrobeno z prémiových materiálů. A jak už bývá u automobilky Rolls-Royce zvykem, jsou zde použity nejmodernější technologie na světě. A cena za limitovaný designérský kousek? Astronomická! 52 tisíc dolarů, v přepočtu přibližně 1,1 milionu korun.

Křeslo bude mít doma jen osmnáct šťastlivců

Na limitované edice jsme už od světoznámých automobilek zvyklí, ale kdo si chce pořídit tento sběratelský kousek, neměl by s rozmýšlením moc dlouho otálet. Luxusního relaxačního křesla vznikne na celém světě pouhých osmnáct kusů a výrobci se nechávají slyšet, že jde o nejdostupnější možnost cesty na Měsíc.

Křeslo je v showroomu vystavené hned vedle modernizovaného Phantomu. A jde čistě o marketingový trik. Při koupi nového vozu pak dotyčný určitě nebude váhat, utratit pár drobných za křeslo, které je mnohonásobně levnější než vedle stojící vůz.

Zdroj fotografií: bmwblog.com

Diskuze Vstoupit do diskuze
89 lidí právě čte
Autor článku

Michal Šimunek

Zobrazit další články