Vadilo mu parkování jiných aut před jeho domem, tak se pomstil s pomocí černé folie

                   

Parkování ve městech je stále větším problém. Počet aut stoupá a parkovacích míst je málo. A tak lidé stojí, kde se dá. Někteří při tom ani nerespektují předpisy. S tím měl problém i Toby Bailey, kterému nevadilo ani tak to, že lidé parkují před jeho domem, ale to, že mu svým parkováním brání vjezdu ke svému domu. Tento problém se snažil několikrát řešit, ale bez úspěchu.

Omezování v životě

Muži vadily vozy, které parkovaly tak, že blokovaly příjezdovou cestu k jeho domu. Jako hlava rodiny musel každý den jezdit do práce a z práce, což se mnohdy nedalo. Navíc se jedná o otce sedmi dětí a i ty bylo třeba pravidelně rozvážet do škol a na kroužky. Nehledě na běžné požadavky rodiny, jako jsou nákupy a další věci. Bylo jasné, že muž je se svou rodinou chybně parkovacími auty velmi omezován.

iZDROJ FOTOGRAFIE: BBC News.com

Běžné metody nepomohly

Muž se snažil daný problém řešit nejprve běžnými cestami. Nechal na dané místo instalovat značky, aby upozornil na to, že mu parkující blokují vjezd k domu. Dával také daným vozům lístečky, aby je upozornil na chybu. Nechyběla ani rozmluva s neohleduplnými řidiči. Ale vše se zdálo jako marné, jelikož každou chvíli mu někdo příjezd k domu blokoval.

Šel na to radikálně

Když už toho měl muž dost, rozhodl se pro radikální postup. Koupil roli černé folie, a když se před jeho domem objevilo opět další blokující zaparkované auto, vzal folii a začal ho obalovat. Trvalo mu asi jenom 15 minut, než bylo celé auto zabaleno do netradičního dárkového balení.

iZDROJ FOTOGRAFIE: BBC News.com

Chybně parkující řidič dostal poměrně cennou lekci a pochopil, že jsou místa, kde by se skutečně parkovat nemělo. Na zabaleném autě pochopitelně žádná škoda nevznikla, pouze bylo třeba věnovat nemalé množství času odstraněním folie. A je jasné, že něco podobného už daný řidič nebude chtít riskovat a podobné ponaučení si jistě velmi brzy vezmou i další.

Diskuze Vstoupit do diskuze
80 lidí právě čte
Autor článku

Daniel Hamžík

Zobrazit další články